29.8 C
Athens
Τρίτη, 23 Ιουλίου, 2024

Zone01 Athens: Εγκαινιάζει σχολή προγραμματισμού χωρίς δίδακτρα, με εγγυημένη εργασία για τους αποφοίτους

Την έναρξη λειτουργίας της πρώτης σχολής προγραμματισμού στην Αθήνα ανακοίνωσε το Zone01 Athens, μια καινοτόμος πρωτοβουλία στον τομέα της τεχνολογικής εκπαίδευσης παγκοσμίως.

Όπως ανακοινώθηκε, το Zone01 Athens προσφέρει ένα πολύπλευρο διετές εκπαιδευτικό πρόγραμμα μηχανικών λογισμικού παγκόσμιας κλάσης, χωρίς δίδακτρα και χωρίς προαπαιτούμενα, παρέχοντας στους φοιτητές ένα μοναδικό ταξίδι και μια παιχνιδοποιημένη και εξατομικευμένη εμπειρία, σε ένα campus υψηλής τεχνολογίας, σε τομείς όπως: Mobile & Web Development, Artificial Intelligence, UX/UI, Cybersecurity, DevOps, Blockchain και Video Games Development.

Όπως επισημαίνεται η πρωτοποριακή προσέγγιση της σχολής επικεντρώνεται σε μια καινοτόμο διαδικασία επιλογής και μια εκπαίδευση peer-to-peer, χωρίς καθηγητές και στην ουσία χωρίς μαθήματα, διασφαλίζοντας σε κάθε περίπτωση ότι οι φοιτητές αποκτούν πρακτικές δεξιότητες μηχανικών λογισμικού, αλλά και εμπειρίες που είναι άμεσα εφαρμόσιμες στο σημερινό και αυριανό τεχνολογικό τοπίο και φυσικά προσαρμοσμένες στις ανάγκες των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων.

Όπως αναφέρεται τα βασικά χαρακτηριστικά της σχολής προγραμματισμού Zone01 Athens είναι:

Εκπαίδευση χωρίς δίδακτρα: Το Zone01 Athens κάνει την εκπαίδευση υψηλού επιπέδου προσβάσιμη σε όλους. Η σχολή προγραμματισμού είναι χωρίς προαπαιτούμενα για τους συμμετέχοντες και χωρίς δίδακτρα, εξαλείφοντας τα όποια εμπόδια καριέρας για όλους.

Διαδικασία επιλογής: Σε αντίθεση με τις παραδοσιακές σχολές προγραμματισμού, το Zone01 χρησιμοποιεί μια πρωτοποριακή διαδικασία επιλογής που εντοπίζει άτομα με ακατέργαστο ταλέντο και θέληση για μάθηση, ανεξάρτητα από το ακαδημαϊκό τους υπόβαθρο. Αυτή η διαδικασία εξασφαλίζει ένα ποικίλο και χωρίς αποκλεισμούς φοιτητικό σώμα, προωθώντας ένα συνεργατικό μαθησιακό περιβάλλον.

Εκπαίδευση Peer-to-Peer: Οι φοιτητές στο Zone01 θα συμμετάσχουν σε ένα μοναδικό μοντέλο κατάρτισης μεταξύ ομότιμων, όπου η μάθηση είναι συνεργατική και διαδραστική. Αυτή η προσέγγιση όχι μόνο ενισχύει τις τεχνικές δεξιότητες, αλλά προωθεί επίσης την ομαδική εργασία και τις ικανότητες επίλυσης προβλημάτων, ενώ δημιουργεί ένα υπόβαθρο συνεχιζόμενης μάθησης και ανάπτυξης στους υποψήφιους developers, μια κρίσιμη επαγγελματική δεξιότητα σε ένα ταχέως εξελισσόμενο τεχνολογικό περιβάλλον.

Έργα «πραγματικού κόσμου»: Το πρόγραμμα σπουδών στο Zone01 έχει σχεδιαστεί σε συνεργασία με κορυφαίους εμπειρογνώμονες και ειδικούς του χώρου, ενσωματώνοντας πάνω από 55 έργα «πραγματικού κόσμου», τα οποία αντικατοπτρίζουν τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι μηχανικοί λογισμικού σε κάθε τομέα. Αυτή η πρακτική προσέγγιση προετοιμάζει τους φοιτητές από την πρώτη μέρα φοίτησης στη σχολή.

Εγγυημένη εργασία: Το Zone01, μέσω στρατηγικών συνεργασιών με κορυφαίες εταιρείες τεχνολογίας, εγγυάται τριετή εργασία για τους αποφοίτους με ανταγωνιστικό μισθό και μεγάλες προοπτικές εξέλιξης.

«Η αποστολή μας στο Zone01 Athens είναι να εκδημοκρατίσουμε την τεχνολογική εκπαίδευση και να γεφυρώσουμε το χάσμα μεταξύ ταλέντων στο χώρο του ICT και εταιριών, παράγοντας 8.000 μηχανικούς λογισμικού, υψηλής ποιότητας, τα επόμενα 7 χρόνια στην Ελλάδα. Προσφέροντας ένα πρόγραμμα χωρίς δίδακτρα, με μια καινοτόμο διαδικασία επιλογής και μοναδική εκπαίδευση peer-to-peer, ενδυναμώνουμε τους φοιτητές μας να οικοδομήσουν υψηλές δεξιότητες, να έχουν μια συνεχιζόμενη εξέλιξη και πετυχημένες σταδιοδρομίες στον κλάδο της τεχνολογίας», αναφέρει σχετικά ο Χρήστος Αβραμούδης, CEO και συνιδρυτής του Zone01 Athens.

Πρόσφατες Αναρτήσεις

Δημοφιλή

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν

Πρεμιέρα για τις χειμερινές εκπτώσεις – Πόσο θα διαρκέσουν

Ξεκινούν σήμερα Δευτέρα 8/01 οι χειμερινές εκπτώσεις. Θα διαρκέσουν έως...

Έρευνα: Ανεβασμένες οι τιμές του βρεφικού γάλακτος σε σχέση με άλλες χώρες της ΕΕ

Σημαντικά υψηλότερες τιμές σε σχέση με άλλες ευρωπαϊκές χώρες...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ